Instrucțiuni de utilizare

Website-ul cuprinde două secţiuni importante: pagina de căutare şi pagina de vizualizare fototecă (integral).

Căutare în fototecă
Pentru a căuta informaţii în Fototeca online a comunismului românesc introduceţi şirul de căutare în formularul special conceput de pe pagina de căutare.
Căutarea poate fi realizată după unul sau mai multe cuvinte cheie. Pentru rezultate optime recomandăm folosirea unui singur cuvânt cheie, iar dacă rezultatele obţinute sunt informaţii cu caracter general se pot specifica cuvinte cheie adiţionale pentru filtrarea şi mai riguroasă a informaţiilor.

Navigare în rezultatele căutării
Imaginile rezultate în urma căutării sunt afişate câte zece pe pagină pentru a uşura vizualizarea lor. Pentru a naviga facil între paginile ce conţin rezultatele căutării se folosesc meniurile Pagina următoare şi Pagina anterioară care se găsesc în partea de sus şi respectiv partea de jos a paginilor.

Vizualizare informaţii detaliate
Pentru a obţine mai multe informaţii despre o anumită imagine faceţi click pe respectiva imagine sau pe titlul imaginii.

Vizualizare fototecă (integral)
Această pagina afişează întreg conţinutul bazei de date disponibil la momentul respectiv. Vă invităm să vizitaţi cu regularitate website-ul pentru a consulta cele mai noi actualizări postate în baza de date.


designed by ideance