Fotografia 8 din 406

Plecarea din Budapesta a delegaţiei Republicii Socialiste România condusă de Nicolae Ceauşescu, care a participat la Consfătuirea Comitetului Politic Consultativ al statelor participante la Tratatul de la Varşovia.18.III.1969. (18 martie 1969).


[Fotografia #Z009]

Plecarea din Budapesta a delegaţiei Republicii Socialiste România condusă de Nicolae Ceauşescu, care a participat la Consfătuirea Comitetului Politic Consultativ al statelor participante la Tratatul de la Varşovia.18.III.1969.  (18 martie 1969).
© Conform legislaţiei în vigoare şi regulamentelor Arhivelor Naţionale ale României, în cazul în care utilizaţi această fotografie, indiferent de scopul ori natura lucrării, sunteţi obligat să menţionaţi sursa – „Fototeca online a comunismului românesc”, precum şi cota arhivistică.

Conţinut: Plecarea din Budapesta a delegaţiei Republicii Socialiste România condusă de Nicolae Ceauşescu, care a participat la Consfătuirea Comitetului Politic Consultativ al statelor participante la Tratatul de la Varşovia.18.III.1969. (18 martie 1969).
Dată/loc:
Cota: 9/1969
Sursa:
Observaţii:
Clasificare subiect:
.Mai multe fotografii din această categorie
Descarca imagine hi-res


designed by ideance